star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kőröshegy

  • 80 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 70 000 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó földterület Kőröshegy

  • 80 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 70 000 m² telek

  • Eladó földterület Kőröshegy

  • 80m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kivételes terület! Balaton-közeli, 7 hektáros birtokot kínál eladásra a LIDO HOME ingatlaniroda. A Kőröshegyi völgyhíd és a Balaton közötti részen található - akár szőlőtelepítésre, kézműves borászat kialakítására is alkalmas - terület egy része zártkerti jellegű, a többi különféle mezőgazdasági besorolású, szántó, erdő, legelő. Az ingatlan hét helyrajzi számon van, tulajdonosa egyben szeretné eladni. A csendes völgy domboldalában egy nagyon jó állapotú pince és présház is található, a dombtetőről pedig gyönyörű panoráma nyílik a Tihanyi félszigetre. A házban fúrt kút biztosítja a vizet, a szükséges villanyt aggregátor állítja elő. A birtokhoz bevezető föld út esős időben leginkább terepjáróval közelíthető meg. A környéken vaddisznók, őzek, szarvasok élnek, a térség állami vadászterület. Csak megfelelő végzettséggel vásárolható meg, illetve a szerződés kifüggesztendő a helyi önkormányzatnál, így a birtokba adás több hónapot vehet igénybe.
Információink szerint a két zártkerti ingatlanra lehet még 3%-os beépítettséggel épületet tenni, amennyiben a térképre bejegyeztetnek egy saját utat, amelyen át az a terület megközelíthető. Ez viszonylag könnyen mehet, hiszen egykor a domboldalban használtak egy felfelé vezető utat…
További lehetőség, hogy az egyik hrsz-en még be van jegyezve egy plusz épület (amit már lebontottak), azt is fel lehet építeni, a meglévőtől nem messze, a völgyben.
Ezen az ingatlanon túl közel 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a 6521-es számú kőröshegyi birtok, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Hétvégén is állunk rendelkezésére!


Helyiségek

Közlekedő
6m²
Amerikai konyha
35m²
Terasz
40m²
Pince
12m²
Fürdőszoba
4m²

Elhelyezkedés

Kőröshegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655552


+36 70

Ingatlannet kód: NET6655552

Az általad megtekintett eladó kőröshegyi mezőgazdasági 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A mezőgazdasági ingatlanról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 70 000 m². További jellemzői: a fűtés típusa cserépkályha. A mezőgazdasági ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 1 237 500 Ft. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655552. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőröshegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.