star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kőszeg, Király-völgy

  • 2 170 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó földterület Kőszeg, Király-völgy

  • 2 170 m² telek

  • Eladó földterület Kőszeg, Király-völgy


Ár:

22 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára
Kőszegen a Királyvölgyben várja új tulajdonosát az alábbi paraméterekkel rendelkező telek:Kőszegen a Királyvölgyben várja új tulajdonosát az alábbi paraméterekkel rendelkező telek:
- Méret: 2170 nm Zártkerti ingatlan- Övezeti besorolás: Mk-V ( kertes mezőgazdasági terület)- A kertes mezőgazdasági terület övezetekre tagozódik.- Mk-V jelű övezet ( megközelítésük szempontjából jellegzetes, jellemzően a táj- és településképileg érzékeny domb- és hegyvidéki hagyományos kertgazdálkodási terület)- A területen az OTÉK szerinti rendeltetések helyezhetők el, amennyiben az egyedi övezeti előírások másként nem rendelkeznek.- Az övezetek területein telkenként egy gazdasági épület és egy lakóépület helyezhető el.- Az építményeket szabadonálló módon kell elhelyezni. Az Mk-V jelű övezetben az építmények elhelyezésének feltételei:Beépíthető telek területe: b) szőlő, kert és gyümölcsös művelési ág esetén: minimum 1500 m2. Az 1500 m2-t meghaladó telken építmény legfeljebb 10 %-os beépítettséggel helyezhető el.
Az ingatlan betonozott úton, jól megközelíthető. A telek gyönyörű, csendes zöldövezetben fekszik.Az elhelyezkedésének köszönhetően remek lehetőséget kínál, egy saját panorámás kilátással bíró ingatlan létesítésére. Közel van Kőszeghez, de mégis kellő távolságra a város zajától.
A telek közepén egy 30 m2-es kis ház is megtalálható, amely három különálló helyiségre tagolódik, jelenleg tárolásra használják. Villany, víz, bevezetve.A szomszédos telkeken életvitel-szerűen laknak. A terület jelenleg nincs körbekerítve.
Ami fontos! A telek nadrágszíj alakú, kb. 10 méter széles és kb. 200 méter hosszú, kifüggesztéses!

További információkért és megtekintési időpont foglalásáért keressen bizalommal! A Fundamenta személyi bankáraként teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel állok rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet partnerbankjaink kínálatából!Amennyiben egy csendes, hétvégi kikapcsolódást nyújtó ingatlanra vágyik a kőszegi hegyen, úgy várom hívását! Ár: 22.000 000 Ft Molnár Krisztina Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Kőszeg, Király-völgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6557802


A telekről 22 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 170 m². A telek ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 10 138 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557802. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg, Király-völgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.