star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kőszeg, Király-völgy

  • 2 170 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó földterület Kőszeg, Király-völgy

  • 2 170 m² telek

  • Eladó földterület Kőszeg, Király-völgy


Ár:

22 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Kőszegen a Királyvölgyben várja új tulajdonosát az alábbi paraméterekkel rendelkező telek:

- Méret: 2170 nm Zártkerti ingatlan
- Övezeti besorolás: Mk-V ( kertes mezőgazdasági terület)
- A kertes mezőgazdasági terület övezetekre tagozódik.
- Mk-V jelű övezet ( megközelítésük szempontjából jellegzetes, jellemzően a táj- és településképileg érzékeny domb- és hegyvidéki hagyományos kertgazdálkodási terület)
- A területen az OTÉK szerinti rendeltetések helyezhetők el, amennyiben az egyedi övezeti előírások másként nem rendelkeznek.
- Az övezetek területein telkenként egy gazdasági épület és egy lakóépület helyezhető el.
- Az építményeket szabadonálló módon kell elhelyezni. 

Az Mk-V jelű övezetben az építmények elhelyezésének feltételei: Beépíthető telek területe: b) szőlő, kert és gyümölcsös művelési ág esetén: minimum 1500 m2. Az 1500 m2-t meghaladó telken építmény legfeljebb 10 %-os beépítettséggel helyezhető el.
Az ingatlan betonozott úton, jól megközelíthető. A telek gyönyörű, csendes zöldövezetben fekszik. Az elhelyezkedésének köszönhetően remek lehetőséget kínál, egy saját panorámás kilátással bíró ingatlan létesítésére. Közel van Kőszeghez, de mégis kellő távolságra a város zajától. 
A telek közepén egy 30 m2-es kis ház is megtalálható, amely három különálló helyiségre tagolódik, jelenleg tárolásra használják. Villany, víz, bevezetve. A szomszédos telkeken életvitel-szerűen laknak. A terület jelenleg nincs körbekerítve.
Ami fontos! A telek nadrágszíj alakú, kb. 10 méter széles és kb. 200 méter hosszú,  kifüggesztéses!

További információkért és megtekintési időpont foglalásáért keressen bizalommal!A Fundamenta személyi bankáraként  teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel  állok rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet partnerbankjaink kínálatából!
Amennyiben egy csendes, hétvégi kikapcsolódást nyújtó ingatlanra vágyik a kőszegi hegyen, úgy várom hívását!

Ár: 22.000 000 Ft

Molnár Krisztina
Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Kőszeg, Király-völgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6557804


A telekről 22 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 170 m². A telek ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 10 138 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557804. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg, Király-völgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.