star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kőszegdoroszló

  • 950 m²

    telek

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó földterület Kőszegdoroszló

  • 950 m² telek

  • Eladó földterület Kőszegdoroszló


Ár:

15 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Egy különleges helyre vágyik álmai otthona megvalósításához, ahol a csend és nyugalom uralkodik? Szeretné érezni a természet közelségét? Szívesen nézné, ahogyan minden este más és más arcát mutatja a lenyugvó nap? Itt a lehetőség!

Eladásra kínálunk Kőszegdoroszlón (9 db) MÁR CSAK 7 belterületi, örökpanorámás, összközműves építési telket. A területek 950 nm-1464 nm-ig találhatók meg.

Itt a természet és az ember végtelen harmóniában élhet egy csendes, nyugodt környezetben, közvetlen az erdő és annak sokszínű élővilága mellett. Világhírű itt a kristálytiszta alpesi levegő nyugtató és gyógyító hatása.
A Kőszegi-hegységre nézve lenyűgöző kilátásban lehet részünk, látványos túrákat tehetünk, útba ejtve a legszebb kilátókat, vadregényes erdőket és bővizű forrásokat.
A határ-közeli település hatalmas előnye Ausztria közelsége: 15 perc autóutat megtéve már a gyönyörű Rohonci-tónál, 25 perc alatt pedig Burgenland csodás lankáin, borvidékein járhatunk. A település olyan, mintha egy mesebeli tájra csöppent volna a látogató: végtelenbe nyúló lankás mezők, erdők, hegyek világa.
Magyarország egyik leghangulatosabb kisvárosa, Kőszeg pár kilométer távolságra elérhető, ahol nagyszerű rendezvények, iskola, óvoda, egészségügyi intézmény és számos kereskedelmi, vendéglátó- és szolgáltató egység található.

A telek mérete: 950 nm.
Beépíthetősége: 30%

Közművek:
-víz: utcán
-villany:utcán
-gáz: utcán
-csatorna: telken belül

Optikai kábellel tökéletes erősségű internet biztosítható. (T-mobilnak kiváló a jelerőssége.)

További elérhető telkek méretei:
980 nm
1018 nm
1067 nm ELADVA
1116 nm ELADVA
1165 nm
1192 nm
1277 nm
1464 nm

Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

--A telek cég tulajdonában van, a hirdetési ár már tartalmazza az ÁFA-t!--
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Kőszegdoroszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6511831


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6511831

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 950 m². A telek ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 16 737 Ft, ami a kőszegdoroszlói átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Szolnoki Nóra referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6511831. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszegdoroszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.