star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Köveskál

  • 12 404 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó földterület Köveskál

  • 12 404 m² telek

  • Eladó földterület Köveskál


Ár:

16 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Köveskálon Fekete-hegyen 12.404 nm-es rét és erdő zártkerti területet kínálok eladásra!A telek egy helyrajzi számon szerepel, négyzetméteréből 11.909nm rét besorolású, 495nm erdő besorolású. A helyi építési szabályzat szerint MKB1 övezetbe tartozik. Rét 19.65 Ak , az erdő 0.08 AK értékkel rendelkezik, ezért kifüggesztés köteles. Mindkettő 5 osztályozásba tartozik a tulajdoni lap szerint. A terület elhelyezkedésének köszönhetően gyönyörű, egyedi panorámás kilátással bír. Köveskál ezen területén ritka és kevés ilyen eladó terület van. Akár befektetésnek is ideális, de magánszemélyeknek hétvégi kikapcsolódásokra is alkalmas terület. Igen kedvező ez a környék a turisták szempontjából. A terület jól járható földes és köves úton közelíthető meg. A villany a telekhatárnál megtalálható. Vizet fúrt kúttal tudja biztosítani az új tulajdonos. KÖVESKÁL kedvelt települése a turistáknak és az ingatlan vásárlóknak.Köveskál a Balaton-felvidéken, a Káli-medence keleti részén található, a Balaton partjától körülbelül 7 kilométerre északra, Tapolcától mintegy 15 kilométerre kelet-délkeletre.Északi szomszédja a mintegy 5 kilométerre fekvő Balatonhenye, mely igen szép fekvésű és hangulatos zsáktelepülés, közúton csak innen közelíthető meg (a 7313-as útból kiágazó 73 126-os úton). Köveskál közigazgatási területének keleti széle közelében ágazik ki a 7313-asból, úgyszintén észak felé a 73 124-es út is, amely az ugyancsak zsáktelepülés Monoszlóra vezet.Köveskál ma egyre inkább kedvelt a kerékpáros és más turisták körében, mivel a Káli-medence természeti szépsége és nyugalma rabul ejti a látogatókat. Érdemes innen gyalog, vagy kerékpáron a medence környező falvait (Szentbékkálla, Kővágóörs, Mindszentkálla, Monoszló) a mezőn áthaladva felkeresni, a környékbeli vulkáni hegyek (Gulács, Szent György-hegy, Badacsony, Csobánc, Fekete-hegy) vagy a Kornyi-tó látványa egyedülálló élményt nyújt. Az egész terület a nemzeti park része, állat- és növényvilága számos különlegességet foglal magában.Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!


Elhelyezkedés

Köveskál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6555578


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6555578

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 12 404 m². A telek ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 1 290 Ft, ami a köveskáli átlaghoz képest 86%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6555578. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Köveskál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.