star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Lácacséke

  • 1 628 m²

    telek

Vételár:

2,5 millió Ft

Eladó földterület Lácacséke

  • 1 628 m² telek

  • Eladó földterület Lácacséke


Ár:

2 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Lácacsékén 1628nm-es külerületi telek eladó!A telek rét besorolású, 4-5 osztályozásba tartozik.A telektől kb 1km-re található a fő utca és központ. A Bodrogköz magyarországi részének keleti részén helyezkedik el, nem messze a szlovák határtól; Miskolctól közúton mintegy 120 kilométerre keletre fekszik.A környező települések közül Semjéntől 3, Dámóctól 4, Kisrozvágytól 5, Ricsétől mintegy 7 kilométer távolság választja el, az országhatár szlovák oldalán a legközelebbi község Perbenyik (Pribeník). A legközelebbi város a szintén Szlovákia területén fekvő Királyhelmec (Kráľovský Chlmec).MegközelítéseCsak közúton közelíthető meg, Pácin és Zemplénagárd felől egyaránt a 3807-es úton; ez Lácán és Csékén os keresztülvezet. Monyha, mely zsákfalunak tekinthető, közúton csak Láca központja felől érhető el, a 38 121-es számú mellékúton.Bővebb információért keressenek bizalommal!


Elhelyezkedés

Lácacséke


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6468749


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6468749

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 628 m². A telek ára 2,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 536 Ft. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6468749. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lácacséke ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.