star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Ladánybene

  • 240 000 m²

    telek

Vételár:

219 millió Ft

Eladó földterület Ladánybene

  • 240 000 m² telek

  • Eladó földterület Ladánybene


Ár:

219 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBIZÁS AZ OTTHON CENTRUM MEGBIZÁSÁBAN!

BUDAPEST VONZÁSKÖRZETÉBEN, A KÖRNYÉK LEGSZEBB, LEGJOBBAN FELSZERELT AUTENTIKUS TANYÁJA ELADÓ!
24 HEKTÁROS BEKERITETT TERÜLETEN, A KÉT FELÚJITOTT 74 NM-ES ÉS 65 NM-ES LAKÓINGATLAN,, A FINN SZAUNAHÁZMERÜLŐ DÉZSÁVAL ÉS A NAGYMÉRETŰ KEMENCÉS SZALETLI, A BIRTOK MÉLTÓ ÉKKÖVE.
AZ ÖKO TANYA KIVÁLÓAN ALKALMAS GAZDÁLKODÁSRA, LÓTARTÁSRA, FALUSI TURIZMUS KIALAKITÁSÁRA, VAGY CSAK EGYSZERŰEN AZ ÉDENKERT HANGULATÁT BIZTOSITÓ KÖRNYEZETBEN VALÓ LAKHATÁSRA.
A GAZDASÁGI ÉPÜLETEKBEN 15 BOKSZ TALÁLHATÓ, KÉT HINTÓVAL. A CSIRKÉK, TYÚKOK ELKÜLÖNITVE, SZABADON, DE VÉDVE, A KACSÁK SAJÁT ÚSZTATÓVAL A LEGSZIGORÚBB ÁLLATVÉDŐK ELŐIRÁSAINAK MEGFELELŐ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. SAJÁT FELDOLGOZÓ ÉPÜLET, BENNE EGY KELTETŐVEL AMELY EGY KISEBB GAZDASÁG LEHETŐSÉGÉT TEREMTI MEG. EMELLETT NYULAK, GALAMBOK ÉS LOVAK ÉLNEK MÉG A TANYÁN.
A VÉTELÁR TARTALMAZA A KORSZERŰ GÉPEK, BERENDEZÉSEK SOKASÁGÁT. KÉT FÚRT KÚT 50 ÉS 120 M MÉLYRŐL, VIZTISZTITÓVAL, KÉT NAGY DERITŐVEL GONDOSKODIK AZ ITT LAKÓK ÉS AZ ÁLLATOK ELLÁTÁSÁRÓL.
LOVASTANYÁN, FARMON ÉLNI KÜLÖNLEGES ÉLETFORMÁT JELENT. EZENKIVŰL RENGETEG ELŐNNYEL JÁR HA VALAKI ILYEN CSALÁDI BIRTOKON ÉLHET. A TERMÉSZET KÖZELSÉGE, A NYUGODT CSENDES KÖRNYEZET MEGFIZETHETETLEN ÉLMÉNYT JELENT, MELY NEM MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ.
UGYANAKKOR BUDAPEST KÖZELSÉGE ÉS KÖNNYŰ ELÉRHETŐSÉGE, LEHETŐVÉ TESZI A KÉTLAKI ÉLETET IS.
KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ÉS VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA!


Elhelyezkedés

Ladánybene


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5803418


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET5803418

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 22 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 240 000 m². A mezőgazdasági ára 219 millió Ft, négyzetméter ára 913 Ft. Az ingatlant Kajdel Zsuzsa referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5803418. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ladánybene ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.