star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Lajosmizse

  • 33 000 m²

    telek

Vételár:

300 millió Ft

Eladó földterület Lajosmizse

  • 33 000 m² telek

  • Eladó földterület Lajosmizse


Ár:

300 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Lajosmizse határában, falutól 3 km-re eladó lovastanya, 33 hektárnyi földterülettel.
Ebből 8000 m2 terület beépíthető.
- felújított istállók, 12 nagy lovas boksszal,
- autók, traktorok, mezőgazdasági gépek, eszközök, szerszámok tárolására alkalmas fedett terület,
- az istálló padlásán kb.100 db nagyméretű körbálának elegendő hely van, 3 etető siló van jelenleg,
- 2 emeletes lakóház közvetlenül az istálló mellett,
- 2 db lakóház vendégházként működtethető vagy bérbeadható, egy másik lakóházban a jelenlegi tulajdonos lakik.
Saját ivóvizes kút (bizonyítvánnyal), valamint egy kb.1300 m3 nagyságú víztárolóval rendelkezik. A tárolóban egyrészt esővíz található, amely az istállóban levő pumpa segítségével kerül a tóba, másrészt van egy másik kút, amely egy szélmalom segítségével juttat talajvizet a tartályba.
A házak előtti füves területet automata öntözőrendszer locsolja.
A mezőket 1,25 m magas műanyag borítású drótháló veszi körül. A tanya biztonsága érdekében mozgásérzékelő és videokamera működik (biztonsági céghez bekötve).
A tanya alkalmas lehet, lovaspanzió, lótenyésztés, általános állattenyésztés (mindennemű szárnyasok, nyulak, bárányok, disznók hízlalása, tenyésztésére stb.). Mezőgazdasági termények pl. gabona, zöldségek, gyümölcsök vagy virágok termesztésére.
A karbantartott tanya az autópályától 6 km-re található. Kórházak, orvosi ellátás termálfürdő, fedett és szabad strand, sportolási lehetőség, bevásárló központ közvetlen közelben található.


Elhelyezkedés

Lajosmizse, Berénybenei út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628737


A mezőgazdasági ingatlanról 13 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 33 000 m². A mezőgazdasági ára 300 millió Ft, négyzetméter ára 9 091 Ft, ami a lajosmizsei átlaghoz képest 92%-kal magasabb. Az ingatlant Koloh Viktor referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628737. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lajosmizse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.