star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Látrány

  • 3 832 m²

    telek

Vételár:

6,9 millió Ft

Eladó földterület Látrány

  • 3 832 m² telek

  • Eladó földterület Látrány


Ár:

6 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

BALATONTÓL 7 KM-RE: ERDŐ Látrányban eladó

A LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínálja a látrányi külterületen lévő erdő ingatlant. A legelő A BALATONTÓL 7KM-RE Látrányban, Balatonlelle mellett helyezkedik el.
Látrányból 300 méter földúton megközelíthető. (Gépjárművel is)
- 3832 m2 területű erdő
- nem természetvédelmi terület
Amennyiben a a LIDO HOME által kínált ERDŐ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Jelenleg külterület vásárláshoz is igényelhető hitel, irodánk profi ügyintézője ügyfeleink rendelkezésére áll.


Elhelyezkedés

Látrány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6507581


HASONLÓ INGATLANOK


+36 70

Ingatlannet kód: NET6507581

A mezőgazdasági ingatlanról 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 832 m². A mezőgazdasági ára 6,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 801 Ft, ami a látrányi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Vígh Mária referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6507581. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Látrány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.