star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Lesenceistvánd

  • 2 940 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó földterület Lesenceistvánd

  • 2 940 m² telek

  • Eladó földterület Lesenceistvánd


Ár:

29 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ELADÓ LESENCEISTVÁND FELETT A BALATON-FELVIDÉK EGYIK LEGSZEBB PANORÁMÁJÁT NYÚJTÓ TERMÉSZETI - ÉS EGYBEN SZAKRÁLIS KÖRNYEZETBEN LÉVŐ SZŐLŐSKERTJE. .

A mintegy 3000 m2-es szürkebarát ültetvény a lesenceistvándi Szűz Mária kápolnát két oldalról övezi. A szőlőben építmény nincs. A terület az év minden szakában könnyen megközelíthető három oldalról is, a kápolna mögött találkozó aszfaltozott utakon.
A kápolna-dombról nyíló, fotókkal vissza nem adható körpanoráma a Tapolcai-medence teljes látványát kínálja a Halápi hegytől a tanúhegyek során át a Balatonig, majd a Keszthelyi-hegységig.
Az ültetvény besorolása MK2. A helyi építési szabályzat szerint itt 1 ha az a minimális területnagyság, ahova a szőlőtermesztést kiszolgáló épült emelhető. Beépíthetőség 1% 80% -os szőlő telepítéssel. A tulajdoni lapon 2361 m2 szántó és 579 m2 szőlő a művelési ág.
Jelen kínálatomban szereplő egyedi ingatlant olyan hosszú távú befektetőknek ajánlom, akik fogékonyak a páratlan esztétikai élményekre .


Elhelyezkedés

Lesenceistvánd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575214


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575214

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 15 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 940 m². A mezőgazdasági ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 10 170 Ft, ami a lesenceistvándi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Bruckner Éva referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575214. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lesenceistvánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.