star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Lőrinci

  • 3 119 m²

    telek

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó földterület Lőrinci

  • 3 119 m² telek

  • Eladó földterület Lőrinci


Ár:

25 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Lőrinci-Selyp központjában, logisztikailag is kiváló helyen, évtizedek óta teniszcentrumként működő sporttelep teljes felszereléssel Eladó. Ingatlannyilvántartás szerint „kivett sporttelep” a Hész szerint Vt1 besorolású. A területe 3153 m2, melyhez tartozik egy 35 m2-es kiszolgáló épület, öltöző és egy pince, ami a gépészetnek ad helyet. A teniszcentrum karbantartott, azonnal használatba vehető 3 db salakos pályát tartalmaz, saját kúttal-automata locsolórendszerrel, süllyesztett vonalazással ellátottak. A centrum 3x160A villamos bekötéssel, gázcsonkkal, szennyvízbekötéssel ellátott. Telente lehetőség van a területre műjégpályát telepíteni melyhez a gépészet és a pályához szükséges építőanyagok külön megállapodással szintén megvásárolhatóak. Ve7-1362

Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."

Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.
Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.


Elhelyezkedés

Lőrinci, Nefelejcs utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6463472


Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6463472

Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 119 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 8 176 Ft. Az ingatlant Szabó Ottó referens a Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6463472. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lőrinci ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.