star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Magyarszék

  • 3 304 m²

    telek

Vételár:

14,2 millió Ft

Eladó földterület Magyarszék

  • 3 304 m² telek

  • Eladó földterület Magyarszék


Ár:

14 200 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Magyarszéken az új részen 3304 nm építési telek eladó. 160 nm-es lakóépület terveivel. A kőből készült alap készen van. 380 volt és víz a telken a csatorna a telken kívül. Rákötési lehetőség van.
Magyarszék fejlődik, iskola, orvosi rendelő stb van. 3 km-re található a ma már egyre népszerűbb Sikonda, ahol gyógy- és wellness fürdő, horgásztó, erdei tornapálya, kirándulási lehetőség áll rendelkezésre. 4 km-re Magyarhertelend, ahol gyógy- és wellness fürdő van, 2 km-re Barátúr ahol horgásztó van és a Mecsek vidéke számos egyéb szabadidős lehetőséget biztosít mindenki számára.
Felmerülhet a kérdés, hogy vajon érdemes-e Magyarszéken építkezni. Közel van Pécs (15 km),
Nézze meg jó vétel. Hívjon most.
Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Rajtam keresztül vásárolt ingatlant akkor minden szolgáltatót átiratok. Nem kell sehová elmennie átíratni.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk! TO37854
Magyarszék 3304 nm építési telek eladó!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Magyarszék


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649690


+36 70

Ingatlannet kód: NET6649690

A telekről 15 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 304 m². A telek ára 14,2 millió Ft, négyzetméter ára 4 298 Ft, ami a magyarszéki átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács János referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649690. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyarszék ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.