star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Mencshely

  • 1 500 m²

    alapterület
  • 30 145 m²

    telek

Vételár:

416 millió Ft

Eladó földterület Mencshely

  • 1 500 m² alapterület
  • 30 145 m² telek

  • Eladó földterület Mencshely

  • 1 500m²


Ár:

416 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Balaton északi partjától 11 km távolságra lévő Mencshelyen, mindösszesen 30.145 m2-es területen elhelyezkedő fejlesztési terület ELADÓ! A több helyrajzi számon feltüntetett, kivett major besorolású ingatlanok, ipari árammal és vezetékes vízzel ellátott, egybefüggő telepet alkotnak. A területen elhelyezkedő, k.b.: 1.500 m2-es téglaépület jelenleg, magtározó és sertéstelepként hasznosított. A major területén található egy gabonaszárító rendszer is, ami jelenleg nem üzemel. A sokoldalú kihasználhatóság: állattartó telep, magtározó, telephely, több majort tartalmazó tagoltsága miatt jó befektetés lehet! A közelben további telephelyeket is megtekinthet!
AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, RENDEZETT JOGI HÁTTERŰ, TEHERMENTES, HITELEZHETŐ INGATLAN!

AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSE A TULAJDONOS JELENLÉTÉBEN TÖRTÉNIK, AHOL MINDEN TOVÁBBI KÉRDÉSÉRE HITELTÉRDEMLŐ VÁLASZOKAT KAPHAT ÉS A TERÜLETEKET ÉRINTŐ TELJES DOKUMENTÁCIÓ RENDELKEZÉSRE ÁLL!

Főbb jellemzők:
- Összesen: 30.145 m2-es, egybefüggő, major besorolású terület.
- Ipari áram, vezetékes víz.
- 1.500 m2 hasznos alapterületű, tégla épület (jelenleg sertés ól és magtározóként hasznosított).(További épületrész vásárlási opció.)
- Jelenleg nem üzemelő gabonaszárító rendszer.
- Sokoldalú kihasználhatóság: állattartó telep, gabonatároló üzem, telephely, építési fejlesztési terület stb.
- Rendezett jogi háttér, tehermentes, hitelezhető, gyorsan birtokba vehető!​

Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!​
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó, vagy kiadó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjmentesek!A tulajdonos kérésére az ingatlan bemutatása egy személyes konzultáció után történik, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ingatlan paramétereiről
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Mencshely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578663


HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


48 900 000 Ft

Mencshely

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578663

HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 30 145 m². A mezőgazdasági ára 416 millió Ft, négyzetméter ára 277 333 Ft, ami a mencshelyi átlaghoz képest 97%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas László referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578663. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mencshely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.