star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Mogyoród

  • 2 224 m²

    telek

Vételár:

68 millió Ft

Eladó földterület Mogyoród

  • 2 224 m² telek

  • Eladó földterület Mogyoród


Ár:

68 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A telek nagyon jó paraméterekkel rendelkezik, két utcára nyílik. Jelenleg egyben megjelölt ár a 68 milliós irányár, mivel kettő telek van egymás mellett. Keskeny, hosszú, de az összevonás és az újbóli megosztás lehetséges, így akár két teljesen szabályos négyzet alakú telket kaphatunk. Méretéből adódóan (2224 m2) a megosztás lehetséges.
Közművek a Bolnoka utca felől vannak: gáz az utcában, a többi a telken belül.

Lakó övezet, belterületi telek.

Övezeti besorolása: Lke-6
Hész:
https://mogyorod.asp.lgov.hu/sites/mogyorod/files/imce/2021-04/016_2017_ix_18_mogyorod-hesz-1-melleklet-2021_04_07_tol.pdf

Saját részre, vagy akár befektetésnek is kiváló választás!

Helyben lakom! Hívjon bármikor, mutatom.

A környékről:

Csoda szép enyhén domboldali részen, Mogyoród - Tölgyes területén fekszik a telek. A Szentjakab Parkfalu szomszédságában. A Gödöllői HÉV választja el a két település részt.
Kisebb - nagyobb házak, erdő, hév, madár csicsergés, sok fa, gyönyörű környezet.


Elhelyezkedés

Mogyoród, Mogyoród-Tölgyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6542050


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6542050

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
A telekről 13 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 224 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 30 576 Ft, ami a mogyoródi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Borbásné Mária referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542050. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyoród ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.