star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Naszály

Vételár:

9,99 millió Ft

Eladó földterület Naszály


  • Eladó földterület Naszály


Ár:

9 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó Telek Naszályon!!!

Vételre kínál a Dot-Ing iroda Tatától mindössze 7 km-re, Naszályon, egy kimondottan jó elhelyezkedésű utcában lévő építési telket.
Ha nyugodt, csendes környezetre vágyik és szeretné felépíteni új otthonát, most csak Önnek ajánlom ezt a kihagyhatatlan lehetőséget.
A telek 819 m2, beépíthetősége 30%
Közművesített, telken belül megtalálható a víz gáz illetve villany is.
Az utcában több újonnan épült ingatlan is található és a buszmegálló is szinte 2 perc alatt gyalogosan megközelíthető.
A telken lévő mezőgazdasági gépek elszállításra kerülnek.

Ha felkeltette érdeklődését és eltudná képzelni hogy felépítse álmai otthonát, keressen bizalommal és tekintsük meg együtt.
Irodánk teljes körű ingyenes hitelügyintézést kínál, az összes Bank ajánlatából, CSOK, Babaváró, Kamattámogatott hitelben is segítünk.

Érd: Prekop Dorottya 06205709738


Elhelyezkedés

Naszály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6562274


+36 20

Ingatlannet kód: NET6562274

A telekről 6 db kép tekinthető meg. További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 9,99 millió Ft. Az ingatlant Prekop Dorottya referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562274. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Naszály ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.