star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nőtincs

  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó földterület Nőtincs

  • 1 200 m² telek

  • Eladó földterület Nőtincs


Ár:

15 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Nőtincsen, a festői szépségű településen, a horgásztó közvetlen közelében, belterületi besorolású, aszfaltozott út melletti utcában 4 db panorámás, egymás mellett elhelyezkedő, lakóház építésére alkalmas építési telkek eladók! Minden telek önálló helyrajzi számmal rendelkezik. A közvilágítással rendelkező utca sík, télen is jól megközelíthető. Minden telekre a vezetékes gáz és a szennyvízcsatorna be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, villanyvezeték a telek előtt ki van építve, bevezethető. A telkek enyhén lejtősek, déli tájolásúak. Maximális beépíthetőségük 30%. Szabadon álló elrendezésű lakóépületekkel építhető be, 6 méter épületmagassággal. A hangulatos kialakítású horgásztó közvetlenül a telkek közelében található. A horgásztó csendjének biztosítása érdekében a vízen robbanómotoros járművek használatát megszüntették. Az ingatlan a csendre, nyugalomra vágyóknak kiváló lehetőséget nyújt új álomotthona vagy nyaralója megépítéséhez. A településen horgásztó, állatsimogató, több kulturált vendéglő, panzió, orvosi rendelők, iskola, bolt, templom található. A csodás hegyek látványa rabul ejtik az odalátogatókat, a vadászni vágyóknak igazi paradicsoma a környék. Vác gépkocsival 15 perc alatt, Budapest a 2x2 sávos M2 autóút segítségével gyorsan elérhető. Tömegközlekedésre autóbuszjárat vehető igénybe. Az építkezéshez a CSOK igénybe vehető!

Telekméretek:
- 967 m2
- 1200 m2
- 1122 m2
- 1119 m2
A helyszíni bemutatás során van lehetőség a telkek elhelyezkedésének, méretének ismertetésére. A telkek vételára egységes: 15.000.000.-Ft
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A
Tel:06-30-2741-790


Elhelyezkedés

Nőtincs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6465942


+36 30

Ingatlannet kód: NET6465942

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 200 m². A telek ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 12 500 Ft, ami a nőtincsi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6465942. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nőtincs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.