star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Orosztony

  • 100 000 m²

    telek

Vételár:

68 millió Ft

Eladó földterület Orosztony

  • 100 000 m² telek

  • Eladó földterület Orosztony


Ár:

68 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A BALATON NYUGATI RÉGIÓJÁBAN, OROSZTONY HATÁRÁBAN A POGÁNYVÁRI HEGYEN, 2003 ÉS 2004-BEN TELEPITETT 8,8 HEKTÁR SZŐLŐ ÉS 2 HEKTÁR TELEPITÉSRE VÁRÓ TERÜLET, ELADÓ!
A Pannon beltavi üledék löszös, agyagos, vulkáni hamut tartalmazó talaja, a Balaton közelsége, a 250-300 m tengerszint feletti magasság, valamint a 15 %-os délnyugati lejtő különleges adottságokat biztosit az itt telepitett:
Furmint, Pátria, Cserszegi Fűszeres, Sauvignon Blanc, Tarcal28, Chardonnay és Shiraz fajtáknak.
A feldolgozás, kézi szüreteléssel, terméskorlátozással, hagyományos és akorszerűborászat ötvözésével készülnek.
Az eredmény, karakteres, hosszan eltartható elegáns borok széles választéka.
Minőségüket a nemzetközi és hazai borversenyek elismerései bizonyitják. Különlegességük a csak itt elérhető Pátria fajta, melyet a Cserszegi Fűszeres atyja, a tulajdonos tanára, Bakonyi Károly nemesitett.
Aki a szőlő feldolgozásával és forgalmazásával is szeretne foglalkozni, teljesen felszerelt gépesitett borüzem vásárolható hozzá.
KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA. MEGTEKINTÉS ELŐZETES BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN


Elhelyezkedés

Orosztony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6358152


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6358152

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 100 000 m². A mezőgazdasági ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 680 Ft. Az ingatlant Kajdel Zsuzsa referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6358152. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orosztony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.