star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pécs, Postavölgy

  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

10 millió Ft

Eladó földterület Pécs, Postavölgy

  • 1 200 m² telek

  • Eladó földterület Pécs, Postavölgy


Ár:

10 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Pécs, Postavölgy DNY részén, kettő ezer négyzetméter területű - jelenleg kertként funkcionáló - telek keres új tulajdonost.
A terület lejtése viszonylag enyhe, az elhelyezkedés és a telek tájolás következtében adottság a jó kilátás. A telek tájolás NY-DNY, ami egész évben a napsütötte órák és az árnyékos időszak kiegyensúlyozott kombinációját biztosítja. Az épület megfelelő elhelyezése esetén a napsütés és a panoráma egyaránt élvezhető. A terület aszfaltos úton megközelíthető.
A terület potenciális építési terület, ahol az előzetes információk szerint 5 lakásos társasház építésére igényelhető építési engedély. A terület adottságai alapján a jövőbeni épület gondos tervezéssel és elhelyezéssel kellemes tartózkodást biztosít az egyéni építkezők és a társasház építésben érdekeltek számára egyaránt.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Pécs, Postavölgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649661


Milhoffer Lászlóné - Klári

Milhoffer Lászlóné - Klári

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649661

Milhoffer Lászlóné - Klári

Milhoffer Lászlóné - Klári

Ingatlanreferens további ingatlanjai

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 200 m². A telek ára 10 millió Ft, négyzetméter ára 8 333 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Milhoffer Lászlóné - Klári referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649661. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Postavölgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.