star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pécsely

  • 3 000 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó földterület Pécsely

  • 3 000 m² telek

  • Eladó földterület Pécsely


Ár:

50 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Pécselyen 3000 nm-es, művelési ág alól kivont külterületi besorolású telek eladó!A telek Pécsely szélén található, de a központ könnyen megközelíthető. A közművek közül villany a telekhatárnál helyezkedik el. Víz, csatorna és gáz az utcából bevezethető. A telek gyönyörű panorámás környezetben található, nyugodt helyen. Remek lehetőég akár állattartásra, akár gazdálkodásra is, de sok más lehetőséget is rejt magában. Pécsely FekvéseA Balaton északi partján haladó 71-es főútról Aszófőtől érhető el a község a 7307-es úton, de letérhetünk Pécsely felé Balatonudvarinál és Balatonakalinál a 7338-as útra is. A falu a Balatontól 5 kilométerre fekszik, Veszprémtől és Balatonfüredtől sem messze, a dombokkal övezett Pécselyi-medencében.Pécsely környékének egyik legfontosabb nevezetessége a Zádor-vár vagy Himfy-vár. A vár a Zádor-hegynek is nevezett Derék-hegyre épült, a XIV. század végén, gótikus stílusban.Ha nyugodt szép környezetű telekre vágyik , akkor ezt a kiváló lehetőséget ne hagyja ki. Jöjjön és nézzük meg együtt, amíg megvan. Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Pécsely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6555699


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6555699

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 000 m². A telek ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 16 667 Ft, ami a pécselyi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6555699. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécsely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.