star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pilis

  • 928 m²

    telek

Vételár:

12,5 millió Ft

Eladó földterület Pilis

  • 928 m² telek

  • Eladó földterület Pilis


Ár:

12 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Pilisen, 928 m2-es telek eladó.
Pilis egyik legjobb környékén, csendes nyugodt utcában kínálom eladásra ezt a belterületi telket. A terület körbekerített, víz, gáz, csatorna, a telken belül található, villany az utcáról beköthető. A területen található ez közel 60 m2-es felújítandó parasztház, mely igény esetén felújítható, vagy helyére építheti meg álmai otthonát. Remek lehetőség azoknak, akik reális áron szeretnének egy belterületi telket, vagy ajánlom befektetőknek, akár új építésű ingatlan építésére is. A telek utcafronti szélessége 17,5 m 25-30%-a beépíthető.
Hívjon bizalommal, amennyiben kérdése lenne, vagy meg szeretné tekinteni.

A környékről:

Rendezett, csendes, nyugodt környék.


Elhelyezkedés

Pilis, egyik legjobb környékén,928m2-es belterületi telek eladó.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629360


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629360

Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései
A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 928 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 13 470 Ft, ami a pilisi átlaghoz képest 71%-kal magasabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilis ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.