star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Révfülöp

  • 978 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó földterület Révfülöp

  • 978 m² telek

  • Eladó földterület Révfülöp


Ár:

135 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

***RITKA LOKÁCIÓ AZ ÉSZAKI PARTON***

ELADÓ VÍZKÖZELI ÉPÍTÉSI TELEK RÉVFÜLÖPÖN.

A telek egyedi adottsága, hogy vízközeli és panorámás is egyben, szinte közvetlenül a híres Császtai strand bejáratánál, (stranddal szemben )AMI A VÍZTŐL 30 MÉTERRE HELYEZKEDIK EL! A telek 978 nm-es, délkelet-északnyugati tájolású, a Badacsonyi úton a 71-es főút mellett található. A telek lejtős kialakítású, nem a főút síkjában helyezkedik el, hanem attól néhány méterrel magasabban, ezáltal is biztosítva az egyedi panorámát és elnyelve a zajt.

A telken állva egyedi látványt nyújt, hogy a Balaton horizontja szemmagasságban helyezkedik el, a panoráma 180 fokos (Badacsony is látható). A kilátást egyedivé teszi az előttünk húzódó, kiépített, kandeláberes sétálóút mellett húzódó platán ősfasor. Ezen kívül a városközpont és a kikötő kb. 200 méter (télen is üzemelő) éttermek, cukrászdák, játszóterek, a híres rózsakerttel, boltokkal. Egyedülálló horgászati lehetőség is rendelkezésre áll, a telektől 200 méterre kimondottan horgászati célra kialakított és fenntartott partszakasz húzódik. A telek az Lk1-á övezetben található, lakóövezeti minősítésű (kertvárosias általános lakóövezet besorolás), a telek beépíthetőség 0,25%, megengedett építménymagasság 4,5m. A telekre TÁRSASHÁZ vagy IKERHÁZ is építhető! 2022-ben egy tapolcai tervezőirodával készített egy egyszerűsített tervdokumentációt minden igényt kielégítő exkluzív, wellnessel rendelkező, több hálószobás, szintes lakóház alsó felső szinten is nagy, panorámás terasszal, 2 autós beállóval.

Révfülöp dinamikusan fejlődő település két nagy stranddal, saját termelői piaccal, vitorlás kikötővel, a Káli medence (magyar provence) kapujában, a Balaton északi partjának közepén helyezkedik el. Badacsony (6-7 km), Hévíz, Keszthely, Balatonfüred, Tihany kb fél órán belül elérhető. A Liliomkert piac autóval kb. 10 perc alatt elérhető. A telek előtt húzódó strand kényelmesen, akár egy fürdőpapucsban is megközelíthető. Ajánlom állandó lakhatásra, de befektetésnek is ritka lehetőség! Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim egyikén, akár hétvégén is! NE MARADJON LE RÓLA!
***RITKA LOKÁCIÓ AZ ÉSZAKI PARTON***

ELADÓ VÍZKÖZELI ÉPÍTÉSI TELEK RÉVFÜLÖPÖN.

A telek egyedi adottsága, hogy vízközeli és panorámás is egyben, szinte közvetlenül a híres Császtai strand bejáratánál, (stranddal szemben )AMI A VÍZTŐL 30 MÉTERRE HELYEZKEDIK EL!

A telek 978 nm-es, délkelet-északnyugati tájolású, a Badacsonyi úton a 71-es főút mellett található.

A telek lejtős kialakítású, nem a főút síkjában helyezkedik el, hanem attól néhány méterrel magasabban, ezáltal is biztosítva az egyedi panorámát és elnyelve a zajt. A telken állva egyedi látványt nyújt, hogy a Balaton horizontja szemmagasságban helyezkedik el, a panoráma 180 fokos (Badacsony is látható). A kilátást egyedivé teszi az előttünk húzódó, kiépített, kandeláberes sétálóút mellett húzódó platán ősfasor.

Ezen kívül a városközpont és a kikötő kb. 200 méter (télen is üzemelő) éttermek, cukrászdák, játszóterek, a híres rózsakerttel, boltokkal.
Egyedülálló horgászati lehetőség is rendelkezésre áll, a telektől 200 méterre kimondottan horgászati célra kialakított és fenntartott partszakasz húzódik.

A telek az Lk1-á övezetben található, lakóövezeti minősítésű (kertvárosias általános lakóövezet besorolás), a telek beépíthetőség 0,25%, megengedett építménymagasság 4,5m.
A telekre TÁRSASHÁZ vagy IKERHÁZ is építhető!
2022-ben egy tapolcai tervezőirodával készített egy egyszerűsített tervdokumentációt minden igényt kielégítő exkluzív, wellnessel rendelkező, több hálószobás, szintes lakóház alsó felső szinten is nagy, panorámás terasszal, 2 autós beállóval.

Révfülöp dinamikusan fejlődő település két nagy stranddal, saját termelői piaccal, vitorlás kikötővel, a Káli medence (magyar provence) kapujában, a Balaton északi partjának közepén helyezkedik el. Badacsony (6-7 km), Hévíz, Keszthely, Balatonfüred, Tihany kb fél órán belül elérhető. A Liliomkert piac autóval kb. 10 perc alatt elérhető.
A Balaton közelsége EGY STRANDPAPUCSOS SÉTÁRA TALÁLHATÓ, de mellett páratlan infrastrukura is társul.

Ajánlom állandó lakhatásra, de befektetésnek is ritka lehetőség!
Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim egyikén, akár hétvégén is!
NE MARADJON LE RÓLA!


Elhelyezkedés

Révfülöp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632379


+36 30

Ingatlannet kód: NET6632379

A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 978 m². A telek ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 138 037 Ft, ami a révfülöpi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Szétag Tímea referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Révfülöp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.