star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Ságvár

  • 1 562 m²

    telek

Vételár:

2,6 millió Ft

Eladó földterület Ságvár

  • 1 562 m² telek

  • Eladó földterület Ságvár


Ár:

2 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME siófoki irodája eladásra kínálja SÁGVÁR, SZŐLŐHEGYI részén ezt a zártkerti telket. Az ingatlan csendes, nyugodt környéken található, jól járható földúton közelíthető meg.
A LIDO HOME által kínált terület jellemzői:

-1.562 nm alapterületű, kifüggesztés köteles zártkerti telek.
-Földes úton közelíthető meg
-A telek közmű nélküli.
-A villany a telek előtt elérhető
-A víz, csak saját kúttal oldható meg
-Csatorna nincs, saját emésztővel oldható meg a szennyvízelvezetés
-Tulajdoni lapon: „szántó”
-Övezeti besorolása: kertes mezőgazdasági terület

Kivételes lehetőség azok számára, akik csendes környezetben szeretnének pihenni. A telek karnyújtásnyira van a Siófoktól és a Balatonpart 10000 méterre van a telektől, 15 percen belül megközelíthető autóval. A faluközpont autóval 3 perc alatt, gyalogosan 15 perc alatt érhető el.
Amennyiben ez a zártkerti telek, vagy bármely más, kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén!
LIDO HOME - Ingatlanok egy élten át!


Elhelyezkedés

Ságvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629370


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629370

A mezőgazdasági ingatlanról 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 562 m². A mezőgazdasági ára 2,6 millió Ft, négyzetméter ára 1 665 Ft, ami a ságvári átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Marusa Balázs referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629370. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ságvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.