star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Súr

  • 1 622 m²

    telek

Vételár:

3 millió Ft

Eladó földterület Súr

  • 1 622 m² telek

  • Eladó földterület Súr


Ár:

3 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség!!! ÁRCSÖKKENTÉS!
Súr központjához aránylag közel, egy csendes utcában, idilli környezetben eladó egy 1622nm-es építési telek. A telek előtt az utcában mennek el a közművek, villanyvezeték, ivóvíz, szennyvíz és gáz.A telek első, utca felőli része aránylag sík területű, a hátsó része felé enyhén emelkedő. A telekre szabadon elhelyezhető ház építhető a telek 20%-os méretéig, 3,5-5,5m magasságig. A közvetlen szomszédos telkek nincsenek még beépítve, de közelben rendezett lakóházak helyezkednek el.Nézzük meg együtt ezt a nagy lehetőséget rejtő telket akár hétvégén is.Irodánkban díjmentes bank-semleges hitel és támogatás ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel állunk kedves vevőink rendelkezésére.

Referencia szám: TK097980-IN


Elhelyezkedés

Súr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6279839


+36 30

Ingatlannet kód: NET6279839

A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 622 m². A telek ára 3 millió Ft, négyzetméter ára 1 850 Ft. Az ingatlant Diószegi Sándor referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6279839. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Súr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.