star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szigliget

  • 10 999 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó földterület Szigliget

  • 10 999 m² telek

  • Eladó földterület Szigliget


Ár:

79 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó külterületi telek Szigligeten, panorámával a Badacsony hegyre, Tapolca medencére és a Balatonra. A telek mérete 1,1 ha.

Jelenleg a terület nagy része borszőlővel beültetett, gondozott. A megvásárlás pillanatában fennáll a 80 %-os szőlőművelési kötelezettség,
mely feltétele a gazdasági épület építésének. A terület felső része az Antal-heggyel határos.

A helyi szabályozási terv szerint az MK-2 övezetbe tartozik, így 2 %-ban, legfeljebb 150 nm alapterületű gazdasági épülettel beépíthető.
Kivételesen szép fekvésű (dél, délkeleti fekvésű, enyhe lejtésű) panorámás telek, művelt bőtermő szőlővel.
Jelenleg közművel nem rendelkezik, de víz és villany elérhető távolságban található.

Szigliget a Balaton északi partján, Badacsony és Keszthely közötti félszigeten helyezkedik el. A nagyjából 1000 fő lakosú település csendes,
nyugodt fekvésű, igazi kis szerethető falu. Szigliget legfőbb jellegzetessége a település fölé emelkedő várhegy és a 750 éves Szigligeti-vár.
A település hangulata, atmoszférája miatt igen kedvelt a balatoni települések közt, így az itt található ingatlan értékálló befektetés.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, úgy várom hívását!
Villanyáram: nincs.
Vízellátás: nincs.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Szigliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6541958


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6541958

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A telekről 15 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 10 999 m². A telek ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 7 182 Ft, ami a szigligeti átlaghoz képest 70%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Màrkus Andrea referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541958. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.