star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szolnok, Szandaszőlős

  • 2 024 m²

    telek

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó földterület Szolnok, Szandaszőlős

  • 2 024 m² telek

  • Eladó földterület Szolnok, Szandaszőlős


Ár:

69 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Különleges ajánlat Holt-Tisza parti életérzésre vágyóknak!A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy közvetlen Holt-Tisza parti, lakóövezeti ingatlant Szolnokon. Az ingatlan főbb jellemzői:- Szolnokon, a Kertész utcában helyezkedik el, lakóövezeti besorolású- a telekterület 2024 m2- az utcafronttól kb. 150 méterre befelé egy 50 m2 nagyságú felújítandó vagy bontandó állapotú téglaház áll (helyiségei: két külön nyíló szoba, külön fürdőszoba-WC, közlekedő)- a telek kerítéssel körbe kerítve, a végében közvetlen lejárat van a Holt-Tiszához- a telken belül víz és villany van, gáz és csatorna az utcában - a telek beépíthetősége 40 %- tehermentes, 1/1 tulajdonban lévő ingatlan, azonnal birtokba vehető- az áralku során ingatlan beszámítás is szóba jöhet!Amennyiben a Holt-Tisza parti ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal és nézzük meg együtt. Az ár alkuképes, megtekintés után szívesen fogadjuk az ajánlatokat!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Elhelyezkedés

Szolnok, Szandaszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6553206


+36 20

Ingatlannet kód: NET6553206


A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 024 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A telek ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 34 580 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Sarkadi Nikoletta referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553206. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Szandaszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.