star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szolnok, Széchenyi városrész

  • 685 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó földterület Szolnok, Széchenyi városrész

  • 685 m² telek

  • Eladó földterület Szolnok, Széchenyi városrész


Ár:

5 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 685 m2-es építési telket Szolnok Seregély utcában. Az eladó szolnoki építési telek jellemzői:- 685 m2-es telekterület- telken belül található a gázcsonk, az összes többi közmű az utcában- a telken található egy beton alap, lábazattal, az építkezés a leendő tulajdonosra vár- a telek csendes, nyugodt zsákutcában található, rendezett szomszédság jellemzi- rendezett tulajdoni jogviszonyokAmennyiben a hirdetésben szereplő, vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel állnak  rendelkezésére.CasaNetwork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Szolnok, Széchenyi városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6579053


+36 20

Ingatlannet kód: NET6579053


A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 685 m². További jellemzői: az építés éve 1990. A telek ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 8 029 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 53%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Patkó István referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579053. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Széchenyi városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.