star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szolnok

  • 30 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

17 millió Ft

Eladó földterület Szolnok

  • 30 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó földterület Szolnok

  • 30m²


Ár:

17 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174601565 számú  ZÁRTKERTI INGATLANT a közigazgatásilag Szolnokhoz tartozó Malomszög üdülőövezeti részén, Szolnok központjától 6 km-re. A Holt-Zagyva mentén elhelyezkedő ZÁRTKERT kiváló hétvégi kertészkedéshez és örömüket lelhetik benne a  horgászat szerelmesei is! A meghirdetett ingatlan még nem közvetlen vízparti, de pár lépést kell tenni csupán, hogy a vízparthoz érjünk (50 m).A hétvégi ház/nyaraló tulajdoni lap szerint zártkert, művelési ágból kivett ingatlan, így nem kifüggesztés köteles!A nyaraló jellemzői: - telek 800 nm- lakótér az alsó szinten 30 nm + terasz + tetőtérAz ingatlan felújítása megkezdődött:  - nyílászárók műanyagra cserélve - beltéri ajtók MDF dekorfóliásra cserélve - szobákban laminált padló, konyha/fürdőben hidegburkolat - villanyvezeték cseréje - az ingatlan felújításának befejezése a jövőbeni tulajdonosra vár, további meglévő anyagok átadásra kerülnek- a ház külső szigetelése megtörtént, 10 cm - fúrt kút Horgászati lehetőség a közelben: Élő- és Holt-Zagyva, Milléri horgásztó, Millér csatorna.Buszmegálló 5 percre található, gépjárművel murvás úton megközelíthető. A telek az M4-es leágazástól 1,5 km-re található.Megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges!Amennyiben a 174601565 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált NYARALÓ, ZÁRTKERT vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.CasaNetWork- Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6543950


+36 20

Ingatlannet kód: NET6543950


Az általad megtekintett eladó szolnoki telek 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla. A telek ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 566 667 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 96%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Katalin referens a CasaNetWork Cegléd irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543950. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.