star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tiszakürt

  • 11 397 m²

    telek

Vételár:

4,99 millió Ft

Eladó földterület Tiszakürt

  • 11 397 m² telek

  • Eladó földterület Tiszakürt


Ár:

4 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Cserkeszőlő külterületén lévő szőlőt az alábbi paraméterekkel:- Cserkeszőlő és Tiszakürt határán helyezkedik el- az utcában több tanya lakott, életvitelszerűen- a közművek közül a víz és a villany az utcában van- műútról megközelíthető- 11397 m2 termő szőlő- a szőlő borszőlő, fajtáját tekintve kékfrankos- a telken összesen 9 sor szőlő van egyenként 600 méter hosszú- jelenleg is gondozott, művelt haszonbérben van - az ingatlant magánszemélyek nem , csak földművesként nyilvántartott gazdálkodók vásárolhatják meg- Tiszakürt és Cserkeszőlő autóval 4-5 perc alatt elérhetőAmennyiben a 155804826 számú Cserkeszőlőn lévő szőlő, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Tiszakürt


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6428445


+36 20

Ingatlannet kód: NET6428445

A mezőgazdasági ingatlanról 27 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 11 397 m². A mezőgazdasági ára 4,99 millió Ft, négyzetméter ára 438 Ft. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6428445. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakürt ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.