star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Vác

  • 763 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó földterület Vác

  • 763 m² telek

  • Eladó földterület Vác


Ár:

15 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ÖRÖKPANORÁMÁS DUNA-KANYARRA NÉZŐ TELEK TÖRÖK-HEGYEN!

Eladásra kínáljuk ezt a szép környezetben lévő LKe-1 besorolású, örökpanorámával rendelkező telket, melynek a mérete 763 négyzetméter.
A telken közművek nincsenek de a közeli utcában villany, gáz és víz is van. Az ingatlan jelenleg zsákutcában található, be van kerítve, kapuval van ellátva.
A Vác Város Helyi Építési Szabályzatában a beépítésre szánt kertvárosias lakóövezeti részen szabadon álló épület építhető 20 % beépítettséggel. Legmagasabb építmény magasság 5 méter, szintterületi mutató 0.4 %, a legkisebb kialakítandó zöldterület 75 %.
A terület folyamatosan alakul, házak épülnek, családok választják új otthonuknak a helyet, amely nyugalmat, jó levegőt biztosít az ott élők számára.

Kérem hívjon bizalommal a több információért!

CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577338


+36 30

Ingatlannet kód: NET6577338


A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 763 m². A telek ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 19 659 Ft, ami a váci átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi Ágnes referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577338. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.