star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Velence

  • 5 660 m²

    telek

Vételár:

465 millió Ft

Eladó földterület Velence

  • 5 660 m² telek

  • Eladó földterület Velence


Ár:

465 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Székesfehérvár Ingatlaniroda által kínált Velence vízparti építési telek jellemzői:
- 5660 m2-es közvetlen, saját vízparti telekrésszel rendelkezik,
- a beépíthetősége 10% (felszín felett), kétfelé osztható telek
- víz, villany, gáz, csatorna a telken
- a telken 560 nm alapterületű kétszintes nyaraló vagy kétlakásos épület is ideálisan elhelyezhető
- 1 m kiépített partvédelemmel rendelkezik, szélessége 40 m
- a telken lévő mobilházat az ár nem tartalmazza, de megegyezés tárgyát képezi ( megvásárolható)
A VÍZPARTI építési telek Fejér Megyében, a Velencei-hegység lábánál található a különleges természeti adottságokkal rendelkező kedvelt üdülőhelyen. Budapest felől gyors és egyszerű megközelítésű, a közelben a Velencei Korzó. A telek környezete igényes, többségében új építésű ingatlanok vannak.
A Velencei-tó a napsütés hatására, valamint a sekély, átlagosan 1,5 m-es mélysége miatt Európa egyik legmelegebb tava: a víz hőmérséklete elérheti a 26-28 °C-ot is. A tó vize ásványi anyagokban (nátrium és magnézium) gazdag, kiváló vize a kimerült szervezetet felfrissíti, regenerálja.
A Velencei-tó vízminősége kiváló, a csodálatos vízparti panoráma önmagáért beszél. A hely nyugodt, csendes, mely egyaránt alkalmas családi elvonulásra, vagy baráti kikapcsolódásra. A VELENCEI VÍZPARTI telek egyéniségeknek egyedi élményeket nyújt.
Amennyiben a LIDO HOME Ingatlaniroda által kínált Velencei tavi vízparti építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Lido Home ingatlaniroda! Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6381389


Lido Home Székesfehérvár

Lido Home Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6381389

Lido Home Székesfehérvár

Lido Home Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 5 660 m². A telek ára 465 millió Ft, négyzetméter ára 82 155 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Fedor Ágnes referens a Lido Home Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6381389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.