star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, XVI. kerület, Cinkota

  • 1 671 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XVI. kerület, Cinkota

  • 1 671 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, XVI. kerület, Cinkota


Ár:

130 000 000 Ft

Telek mértékegysége

A beltér:

Eladó a XVI. kerületben Szabadföld úton, két szomszédos telek. A két telek együtt 1671 nm-es. Az egyik telek 868 nm-es a másik pedig 803 nm-es. A két telek együtt eladó.
A Szabadföld útra néző telek utcafronti része 70 m hosszú.

A telkek intézményi zártsorú beépítésű övezetben találhatóak, (VI-2/XVI/Z) maximális 45%-os beépíthetőséggel, épületmagasság legnagyobb mértéke 8 m.

Ideális kereskedelmi , szolgáltatói, szállás vagy intézményi célra, illetve cég telephelynek. A telkeken 2 db bontandó épület található, egy 140 nm-es és egy 120 nm-es ház.

A telkek nagyon jó lokációval rendelkeznek, kereskedelmi és szolgáltatói egység létesítésére, a Hév megálló pár lépésnyire található, valamint számos buszmegálló is található a közelben.


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Cinkota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6552674


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 671 m². A telek ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 77 798 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Nádi Csaba referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552674. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület, Cinkota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.