star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, XX. kerület

  • 328 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XX. kerület

  • 328 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, XX. kerület


Ár:

24 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Pesterzsébeten, a Pannónia- Nagykőrösi út sarkán eladó egy összközműves, azonnal birtokba vehető, 35 százalékban beépíthető lakóövezeti telek, saját helyrajzi számmal. A telek osztatlan közös tulajdon, de ügyvédi megosztással rendelkezik, tehát hitelből is megvehető. A szomszédos házak lakói normális, rendezett emberek. Előzetes megbeszélés után megtekinthető.

A környékről:

Családi házas, jó közlekedés


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pannónia utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6579503


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 328 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 75 915 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Dávid Anett referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579503. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.