star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalacsány

  • 20 584 m²

    telek

Vételár:

48,5 millió Ft

Eladó földterület Zalacsány

  • 20 584 m² telek

  • Eladó földterület Zalacsány


Ár:

48 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Befektetésnek vagy fakitermelésre alkalmas erdő jó áron eladó!

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 603083-as számú, számos lehetőséggel bíró, zöldövezeti ZALACSÁNYI MEZŐGAZDASÁGI területét.
A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ZALACSÁNYI ERDŐS TERÜLET/külterület/ jellemzői:
- Zalacsány zöldövezeti részén, golfpályára panorámás 20584 m2-es erdő
- jelenleg erdő megnevezésű külterületi telek, erdőszer ligetes facsoporttal
- az ingatlan két megközelítéssel rendelkezik jó állapotú földúton, valamint közvetlen a főútról
- a település önkormányzata partnerként, pozitíván áll az ésszerű fejlesztési elképzelésekhez
Az ingatlan déli kisebb hányada a HÉSZ szerint Ev jelű védelmi erdő területen, északi nagyobb része Vtó jelű vízgazdálkodási területen található. Az Ev jelű övezetben épületet elhelyezni nem lehet. A Vtó vízgazdálkodási területen a HÉSZ szerint a vízgazdálkodás, vízkárelhárítás és a horgászat építményei helyezhetők el. Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Kormányrendelet (OTÉK) szerint a területen építményt elhelyezni csak külön jogszabályokban foglaltak szerint lehet. Fenti feltétel valószínűsíthetően vízügyi ill. természetvédelmi külön előírásokra utal.
Amennyiben a 603083-as számú a LIDO HOME által kínált ZALACSÁNYI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Zalacsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650680


+36 70

Ingatlannet kód: NET6650680

A mezőgazdasági ingatlanról 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 20 584 m². A mezőgazdasági ára 48,5 millió Ft, négyzetméter ára 2 356 Ft, ami a zalacsányi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Zsuzsanna referens a Lido Home Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalacsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.