star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 2 620 m²

    alapterület

Vételár:

9,5 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 2 620 m² alapterület

  • Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 2 620m²


Ár:

9 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Zalaegerszegen kínálom megvételre a meghirdetett panorámás építési telket!

Zalaegerszeg Gógánhegyen vált eladóvá ez a zártkerti, művelési ág alól kivett, 2620 m2-es, gondozott duplatelek, mely örök panorámával bír a Zala-folyó kanyarulatára.

Az utca a Gógánhegy alsó részén található, ahol több új építésű ház épül jelenleg is.
A dupla telken belül a víz, villany, csatorna közművek rajta vannak, gáz jelenleg nincs az utcában.

A terület méreténél fogva azoknak is kiváló lehetőséget nyújt az építésre, akik nagyobb alapterületű, de egy szintes ingatant szeretnének építeni.

A terület további előnye, hogy egy fémszerkezetű, cserélhető ház is található rajta, valamint számos gyümölcsfa, s egy kis fenyvesekkel tarkított területrész adja a varázsát. Leendő tulajdonosának nem szükséges választani a Gógánhegy adta szépség, a panoráma, a természet közelsége, valamint a csendes, békés lakókörnyezet között.

A telek kiválóan alkalmas könnyűszerkezetes ingatlan építésére IS!
A terület értékegyeztetéssel beszámításra kerülhet Zalaegerszegen található lakásba.

Felmerülő kérdés esetén kérem, keressen bizalommal a megjelölt elérhetőségeken! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 332497


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Zalaegerszeg Gógán hegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6285668


+36 70

Ingatlannet kód: NET6285668


A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 620 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A telek ára 9,5 millió Ft, négyzetméter ára 3 626 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6285668. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.