star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 720 m²

    alapterület

Vételár:

12 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 720 m² alapterület

  • Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 720m²


Ár:

12 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Csendes, nyugodt környezetben, újépítésű ingatlanok között, 720 m2 - es belterületi telek eladó Zalaegerszeg központjától néhány percnyire a NEKERESDI városrészben!

Ára: 12.000.000 ft

Eladóvá vált ez a csendes, új építésű, természetközeli részen elterülő 720 m2 - es belterületi telek Zalaegerszeg- Nekeresdi városrészében!

Az utcában, szinte közvetlen a telek előtt a víz, gáz, csatorna, valamint az áram is megtalálható, melyeknek a területre történő bekötése már folyamatban van, így a TULAJDONOS VÁLLALJA, hogy a birtokba adás napjáig a telek összközművel való ellátottsága megvalósul!!

Az ingatlan LKe-2-es övezeti besorolás alá tartozik, mely szerint a területre vetítetten 17,5% a legnagyobb megengedett beépítettség értéke. A homlokzat magasság 6,5 méter, az épületmagasság 5 méter lehet.
Utcafronti szélessége elérni a minimális elvárást, így lakóépület építhető rá!

Ajánlom azoknak:
- Akik kezelhető méretű területtel rendelkező álomotthonra vágynak, saját elképzelésük alapján.
- Akik a városhoz közel, mégis csendes környezetben építkeznének, újépítésű ingatlanok közé! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357382


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Nekeresd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6561138


+36 30

Ingatlannet kód: NET6561138


A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 720 m². A telek ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 16 667 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 74%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Evelin referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561138. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.