star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 3 790 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 3 790 m² telek

  • Eladó földterület Zalaegerszeg


Ár:

25 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladásra kínáljuk ezt az építési területet ami kiváló lehetőség Zalaegerszeg Jánkahegy környékén. A telek területe 3790 négyzetméter, mely ideális lehetőséget kínál családi ház vagy társasház építésére. A telek egyik része sík másik része meredek területének köszönhetően, változatos lehetőségek rejlenek benne. A telek tájolása kelet-nyugati.
A telek két helyrajzi számmal rendelkezik, és a területre bevezetésre került az összes közmű, kivéve a villany, amely könnyen megoldható. Ez biztosítja a leendő építtető számára a kényelmet és a rugalmasságot a tervezés során.
Az ingatlan lehetőséget teremt a nyugodt környezetben történő életre, miközben a város szolgáltatásai könnyen elérhetők maradnak.

Ha Ön érdekelt ebben a vonzó lehetőségben, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért vagy egy személyes megtekintésért. Ez a telek ideális választás lehet azoknak, akik minőségi életet és ingatlanbefektetést keresnek Zalaegerszeg egyik legkedveltebb területén.
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597347


+36 70

Ingatlannet kód: NET6597347


A telekről 18 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 790 m². A telek ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 6 596 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Erika referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597347. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.