star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 977 m²

    telek

Vételár:

11,99 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 977 m² telek

  • Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 45m²


Ár:

11 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #166397 hivatkozási számú ZALAEGERSZEGI ZÁRT KERT.

Az összesen 45 négyzetméter lakótér kényelmes elrendezése lehetővé teszi a zavartalan életvitelt és pihenést. Az alsó szinten egy tágas konyha-étkező, egy praktikus tároló vagy hálófülke, valamint egy külön WC található!

A felső szinten pedig egy szoba, egy főzőfülke és egy zuhanyzó + WC várja az új tulajdonosokat! Az emeleti részből kilépve egy 10 négyzetméteres erkély nyílik, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul a szemünk elé, festői kilátással a környékre!

Az ingatlan Zártkert  művelési ág alól ki nem vont besorolású (kifüggesztéses) M-k2 építési övezetben található (leírás a képek között!)!

Az ingatlan kiválóan karbantartott, és az alsó szint téglából, kívülről alumínium trapézlemezzel burkolt, így kiváló szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, teljesen száraz! A felső szint Falco-könnyű szerkezetes építésű, 10 centi vastag kőzetgyapotszigeteléssel ellátva!

A fűtést gázkonvektorok biztosítják, de alternatívaként kályhás fűtésre is van lehetőség. Az ingatlanhoz tartozik egy terasz is, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Zali-dombságra. A telek területe 977 négyzetméter, melyen további tárolók is találhatók!

Az infrastruktúra kiváló, hiszen az ingatlanban már bevezették a víz, villany, gáz és csatorna szolgáltatásokat! Az optikai kábel révén a tévé és az internet is rendelkezésre áll az utcában! Az aszfaltos út télen is járható, így könnyen megközelíthető! A közelben elérhető buszmegálló pedig gyalogosan mindössze 5 percnyire található!

Az ingatlan ideális választás azoknak, akik egy csendes, nyugodt környéken keresik a kikapcsolódást, ugyanakkor szeretnék elkerülni a város zaját. Az 1980-ban épült ház jó állapotban van, a nyílászárók pedig fa és fém kombinációjából készültek. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Ez a madárcsicsergés, nyugalom szigete ideális otthon, ahol minden kényelmi funkció adott a kényelmes életvitelhez. Várjuk az érdeklődőket, akik szeretnének otthont találni ebben a bájos ingatlanban!

Keressenek bizalommal a 06305295800 telefonszámon, vagy a robert.laska@oh.hu email címen!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAEGERSZEGI ZÁRT KERT, vagy bármely más ZÁRT KERT és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #166397

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A ZÁRT KERT VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599555


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599555

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi telek 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 977 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 11,99 millió Ft, négyzetméter ára 266 444 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 98%-kal magasabb. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599555. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.