star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaszántó

  • 42 166 m²

    telek

Vételár:

43,11 millió Ft

Eladó földterület Zalaszántó

  • 42 166 m² telek

  • Eladó földterület Zalaszántó


Ár:

43 118 900 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A KESZTHELYI HEGYSÉG LÁBÁNÁL, ZALASZÁNTÓ KÖZSÉG KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN, 4,2 HEKTÁR KIVETT MAJOR BESOROLÁSÚ TERÜLET, ELADÓ!
A terület két helyrajzi számon szerepel. A nagyobb 30072 nm-es a kisebb 12 94 nm. A tulajdonlapon és a térképen három illetve négy épület van feltüntetve, de ezek már nem állnak. A nagyobb területen egy elhanyagolt kút van amely tisztítás után egy gazdaság működését nagyban segíti.
A terület könnyen személygépkocsival is megközelíthető aszfaltos úton. A terület alsó határánál a
vezetékes víz, csatorna, villanyvezeték
Zalaszántó település teljes infrastruktúrával rendelkezik, Sümeg és Héviz között fekszik félúton. A Balaton gépkocsival 20 perc alatt elérhető.
A nyugalmat árasztó környezet, a rengeteg turisztikai látványosság, a gyógy,- és wellnessfürdők közelsége nem csak a fizikai hanem a szellemi kikapcsolódás lehetőségét teremtik meg.
KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA.


Elhelyezkedés

Zalaszántó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6567157


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6567157

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 42 166 m². A mezőgazdasági ára 43,11 millió Ft, négyzetméter ára 1 023 Ft, ami a zalaszántói átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kajdel Zsuzsa referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6567157. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.