star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zebegény

  • 893 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó földterület Zebegény

  • 893 m² telek

  • Eladó földterület Zebegény


Ár:

39 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Zebegényi Panorámás Építési Telek Eladó Lakóövezetben!

Eladásra kínálunk Zebegény központjához közel eső részen, a vonatállomástól 10 perc sétára, egy 893 m2-es, 15%-ban beépíthető, panorámás, belterületi és lakóövezeti építési telket!

A kerítéssel körbekerített telek Zebegény déli részén található, közel az erdei túravonalakhoz, de a központtól is csak 10 perc sétára. A telken, méretéből adódóan akár egy 130 m2-es alapterületű ház is építhető.

A dőlt fekvésű, lejtős telek közepén vízszintes terep lett kialakítva, egy nem megvalósult építkezés miatt. Jelenleg egy 20 m2-es faház, illetve 3 db pincehelység található itt.

Telek besorolása: LKe-5
Beépíthetőség: 15%
Közművek: - víz és villany be van vezetve
- gáz és csatorna az utcában

A telek azonnal birtokba vehető! Nem kifüggesztés köteles!

A telek céges tulajdonban van, így amennyiben cég vásárolja meg, az Áfa visszatéríthető. Az ingatlan irányára az Áfá-t tartalmazza!

Ajánljuk azoknak többek között, akik Magyarország egyik legcsodálatosabb helyén keresnek lakóháznak megfelelő telket, melyre megépíthetik álmaik otthonát!

A környékről:

Zebegény lakóövezet


Elhelyezkedés

Zebegény, Szőnyi István utca utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648128


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648128

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései
A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 893 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 44 681 Ft. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648128. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zebegény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.