star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó garázs Esztergom

  • 14 m²

    alapterület

Vételár:

5,8 millió Ft

Eladó garázs Esztergom

  • 14 m² alapterület

  • Eladó garázs Esztergom

  • 14m²


Ár:

5 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Parkolóhelyek száma
db

Az ingatlanról:

Eladó a Gesztenyés Park társasház teremgarázsában egy parkolóhely. A teremgarázs két végén automata kapu van az egyik a bejárat, a másik a kijárat. A társasház területe is teljesen zárt ide is csak az ott lakók tudnak bejönni.
Ein Stellplatz steht in der Tiefgarage der Wohnanlage Chestnut Park zum Verkauf. An beiden Enden der Tiefgarage befinden sich automatische Tore, eines ist die Einfahrt und das andere ist der Ausgang. Das Grundstück der Eigentumswohnung ist auch komplett geschlossen, und nur Bewohner können hier eintreten.
A parking space is for sale in the underground garage of the Chestnut Park condominium. There are automatic gates at both ends of the underground garage, one is the entrance and the other is the exit. The area of the condominium is also completely closed, and only residents can enter here.


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6654700


A garázsról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 14 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A garázs ára 5,8 millió Ft, négyzetméter ára 414 286 Ft. Az ingatlant Csányi Erzsébet hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654700. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.