star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ácsteszér

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 100 m²

    telek

Vételár:

24 millió Ft

Eladó ház Ácsteszér

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 100 m² telek

  • Eladó ház Ácsteszér

  • 60m²


Ár:

24 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
nincs
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

A BAKONY SZÍVÉBEN, ÁCSTESZÉREN, EGY RENGETEG LEHETŐSÉGET TARTOGATÓ RÉSZLEGESEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

NYUGALOM, ERDŐ KÖZELSÉGE, TISZTA LEVEGŐ!

A 2194 m2-es TELKEN eladó egy 60 m2es lakótérrel rendelkező vegyes falazatú CSALÁDI HÁZ, melyen a nyílászárók és az áramhálózat felújításra került. A HÁZ ÁLLAPOTA ALKALMAS A LAKHATÁSRA, a további felújítások később is elvégezhetőek!
Az ingatlan 2019-BEN 70%-BAN FELÚJITÁSRA KERÜLT, az épületgépészeti munkálatok jelentős része (víz-, fűtés-, és csatornarendszer) megtörtént!

LAKÓTÉR:

Az ingatlan KÉT SZOBÁVAL rendelkezik, amelyből csak a nappali van felújítva. A padlóburkolat LAMINÁLTRA lett cserélve, ki lett alakítva a KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZERE az álmennyezet felett, ez bekötésre vár.

A másik szoba egyelőre teljesen felújítandó.

A fürdőszobában a következő munkálatok lettek elvégezve: A szaniterek ki lettek cserélve, a kád és a bidé egyelőre beépítés nélkül, de ki van alakítva a helyük és a vezetékrendszerük. Emellett HIDROMASSZÁZSKABIN, új villanybojler és ELEKTROMOS PADLÓFŰTÉS is beépítésre került! A vízvezetékek 5 RÉTEGŰ MŰANYAG CSŐRE lettek cserélve.

TELEK:

A 2194 m2-es telek dupla, tehát kettéosztható. Itt található a gázcsonk, amely beköthető az ingatlanba. A kert, ligetes, rengeteg gyümölcsfa található benne. A PARKOLÁS is az udvarban oldható meg.
A telken továbbá egy 36 m2-es alappal rendelkező KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ építése elkezdődött.

ÁCSTESZÉRRŐL RÖVIDEN:

Ácsteszér a Bakony északi lábánál, a Bakonyalján, Komárom-Esztergom megye délnyugati szegletében fekszik. Ez a falu Táncsics Mihály szülőhelye, itt található az emlékháza is. A településen iskola, óvoda, orvosi rendelő és számos szolgáltatás elérhető 10 perc sétára.

További információkért forduljon hozzám bizalommal! :)
Irodai referenciaszám: Ld 111

– MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR.
– ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS KÉSZÍTÉSE.
– INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelek és állami támogatások ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal.
– Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk!


Elhelyezkedés

Ácsteszér, Széchenyi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6484710


+36 70

Ingatlannet kód: NET6484710

Az általad megtekintett eladó Ácsteszéri (Széchenyi utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 100 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 400 000 Ft, ami az Ácsteszéri átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Vukman-Galló Anita referens a Pannon Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6484710. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ácsteszér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.