star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ádánd

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 168 m²

    telek

Vételár:

48,5 millió Ft

Eladó ház Ádánd

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 168 m² telek

  • Eladó ház Ádánd

  • 160m²


Ár:

48 500 000 Ft

Építés éve
1992
Szintek
2
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája kínálja eladásra ezt a jó helyen fekvő ÁDÁNDI CSALÁDI HÁZAT, 16 km-re a BALATONTÓL.
Jellemzők:
- kétszintes
- 160 m2 alapterület és szigetelt tégla az épület
- 1168 m2 telek
- fa nyílászárók
- palatető
- kétféle fűtési mód van kiépítve: gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazán
- földszint: 4 szoba + fürdő, Wc + Konyha - étkező + előszoba + kamra + spájz
- tetőtér: külön feljárat, 2 szoba, nappali, konyhasarok, WC, fürdőszoba káddal, panorámás tetőterasz a természetre
Az ingatlan teljes körű felújításon esett át korszerűsítve lett a villanyhálózat, vízhálózat, nyílászárók, burkolatok, hőszigetelés. Téglából épített garázs és melléképületek állnak a rendelkezésre. A telek körbekerített.
Ádánd folyamatosan fejlődő település, az ingatlan a falu egyik kedvelt utcájában van.
Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető.
Aki egy nyugodt családias településre szeretne költözni annak ez a megfelelő ingatlan. Két generációnak, nagycsaládosoknak ajánlom. Kiválóan alkalmas pihenésre, a melléképületeket kihasználva akár gazdálkodásra is. A konyhakertben megtermelhető minden az egész családnak. Jó áron, biztonságos környezetben ajánlom ezt a házat.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált ÁDÁNDI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank - semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
Irodánk hétvégente is teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Ádánd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6427573


+36 70

Ingatlannet kód: NET6427573

Az általad megtekintett eladó Ádándi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 168 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 48,5 millió Ft, négyzetméter ára 303 125 Ft, ami az Ádándi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Huber Adrienne referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6427573. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ádánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.