star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 120 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 560 m²

    telek

Vételár:

40 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 120 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 560 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 120m²


Ár:

40 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

A Teleki és Fia értékesítésre kínálja ezt az 1566 nm.-es kiváló adottságokkal rendelkező területet a rajta álló két lakrészes házzal. 

Az ingatlan esetlegesen építkező kivitelezőnek ígéretes , mert a  telek a város szívében ,található jó fekvéssel, tehát lakások építésére alkalmas lehet!

A területen jelen állapotában egy két lakrészes, folyamatosan karban tartott  vegyes falazatú épület áll, mellette melléképületek, garázs, pince. 

A ház rakott sár és tégla vegyesen , fafödémes, sátortetős agyagcserép héjazatos. A nyílászárók fából készültek, a fűtés kályhákkal megoldott. A vezetékes víz, csatorna és ipari áram hálózatra kötve. 

Az első lakrészben: előtér, konyha, 2 szoba, tusolós fürdőszoba.

A másik lakrészben: 1 igazi nagy lambériázott , laminált padlós szoba, kisebb szoba, konyha, tusolós fürdőszoba. A lakrészek teljesen elkülönülnek egymástól, de igény esetén egybe is nyithatók.

A ház mellett melléképület áll, plusz pince és garázs. 

A kert jól megközelíthető, jelenleg üresen, kihasználatlanul áll.

Aki a város közepén szeretne befektetési vagy lakás célú ingatlant vásárolni, kérem hívjon bizalommal.

Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. 

energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602463


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602463

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 560 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 333 333 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602463. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.