star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 11 258 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 11 258 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 100m²


Ár:

22 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

A Teleki és Fia értékesítésre kínálja Albertirsa belterületén LF-2 es övezetben ezt az 1258 nm.-es elkerített telken épült 100 nm.-es felújítás alatt álló családi házat. 
Az épület tégla és vályogtégla falazatú vegyesen, fafödémes, manzárd tetős agyagcserép héjazatos.  A felújítást megkezdték , eddig: elektromos vezetékek cseréje, aljzatbetonozás , 1 fürdőszoba kialakítása, burkolása történt. 

A belső térben: 3 szoba, közlekedő, 2 fürdőszoba, konyha, kamra lett kialakítva. A burkolatok még nincsenek letéve, még tetszés szerint alakítható a beltér. 
A fűtés vegyes tüzelés jelenleg. A nyílászárók fából készültek, részben cseréltek már.
Az épület részben alápincézett.
Az ingatlanra vezetékes víz, 3x20 A bekötve. A szennyvíz derítőbe ürül, a gázcsonk az udvarban.
Az udvaron egy további 40 nm.-es tégla falazatú garázs áll, benne egy épített kemence. Ez az épület is tetszés szerint átalakítható.
Aki olyan ingatlant keres, amit saját arculatának megfelelően szeretne befejezni, itt a kiváló lehetőség. Csendes, eldugott utcában új otthonra lelhet. A városközpont és az M4 autóút autóval max. 4 perc alatt elérhető.
Kérem hívjon bizalommal, ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.
Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602484


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602484

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 11 258 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 220 000 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602484. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.