star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 596 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 596 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 75m²


Ár:

59 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

NE MARADJON LE! CSAK EGY  CSALÁDI HÁZ ÉPÜL!! ÁRGARANCIA A KIVITELEZÉS VÉGÉIG!
A Teleki és Fia  értékesítésre kínálja Albertirsa központi részén ezt az 596 nm.-es összközműves telken épülő  75 nm.-es hasznos alapterületű családi házat a hozzá tartozó 15.5 nm.-es terasszal.
Beépítendő anyagok: Monolit vasbeton sávalap, talajnedvesség elleni szigetelés, Teherhordó falak: Porotherm Universum tégla, válaszfal. 10-es Porotherm válaszfal tégla, Monolit vasbeton koszorúk, előre gyártott födém bélés elemekkel, Nyílások felett áthidalók, 1 állószékes nyeregtetős szerkezet födém felett és tetősíkon hőszigetelés, Terrán antracit betoncserép héjazat, ereszcsatorna rendszer, lábazati és külső fali hőszigetelés.

A külső nyílászárók fehér műanyagból készülnek hőszigetelt üveggel, a belső ajtók fából kerülnek beépítésre.
A belső térben a földszinten:  Nappali, közvetlen kijárattal a kertkapcsolatos teraszra. Nappali-konyha- étkező egy térben. 2 utcafronti hálószoba, közlekedő, fürdőszoba , wc kerül kialakításra.
A szobák burkolata: laminált padló, a vizes helyiségekben: járólap és csempe. A falak fehér diszperziós falfestékkel lesznek lekenve. Az épület fűtése központifűtésrendszeren keresztül történik padlófűtéssel kondenzációs gázkazánnal, a fürdőszobába egy törölköző szárítós radiátor kerül. Hűtő-fűtő klíma telepítésre kerül. 
Aki új építésű otthont szeretne családjának, ne hagyja ki a jelentkezést. Még kedvező áron juthat idei E-naplóval  lakáshoz, melyhez saját udvarrész is tartozik! 
Az ingatlan tervezéssel,telekárral , teljes ügyintézéssel együtt 800 ezer forint /nm. hasznos alapterület.
A szerződésben foglalt árra garanciát vállalunk.
Egyedi elképzelések megvalósítására nyitottak vagyunk. Referencia ingatlanok megtekintését biztosítjuk.
HELYI GENERÁLKIVITELEZŐ, KIVÁLÓ REFERENCIÁKKAL!
Az ingatlan központi területen épül: iskola, óvoda, egyéb közintézmények, állomás a közelben. A főváros az M4 elkerülő szakaszán már 25 perc alatt elérhető.
Kérem hívjon bizalommal! Kedvezmények elérhetők!!
Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.
Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  Babaváró hitel, CSOK, lakáshitel minden egy helyen
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602493


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602493

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 596 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 798 667 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602493. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.