star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 14 139 m²

    telek

Vételár:

49,99 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 14 139 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 160m²


Ár:

49 990 000 Ft

Építés éve
1995
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja ezt a csodálatos helyen fekvő 1,4 HA alapterületű erdős, fás , szántó területen lévő tanyát- a rajta álló tetőtér beépítéses 160nm.-es házzal,  valamint 40nm.es melléképülettel +30 nm.-es istállóépülettel együtt. 

A vadásztanya kieső intim területen fekszik szomszéd mentes övezetben, őzek, dámok, nyuszik és egyéb kisállatok szomszédságában.

Az ingatlan állandó lakhatásra alkalmas: de kiváló befektetés forma : falusi turizmus , vadászház vagy egyéb befektetési célra. Jelenlegi tulajdonosai állandó lakásként használják.

Az épületet tulajdonosa saját kezével formálta, alakította jelenlegi arculatára igényes , autentikus vadászparadicsommá, mely a család otthonául szolgál .

A tetőteres épület beton alapra épült, tégla és vegyes falazattal, betonfödémes és nyeregtetős hódfarkú cserép héjazatos.

A belső térben a földszinten: 2 nappali, 2 konyha, előtér, fürdőszoba, gardrób, fegyverszoba- hivatalos fegyverszekrénnyel, kazánház; 

a tetőtérben: 3 hálószoba, nappali, fürdőszoba és közlekedő került kialakításra.

A lenti 1. nappaliban téglából épített fával burkolt beépített szekrény és épített kandalló hozza a vadász hangulatot. A helyiség autentikus motívuma a cseréppel burkolt padlózat. 

Az ingatlan teljesen önellátó. Inverteres áram működik aggregátorral. A villanyhálózat már a közelben húzódik, igény szerint beköthető, vagy napelem telepíthető. Az ivóvizet fúrt kút szolgáltatja, a melegvizet villanybojler melegíti. A szennyvíz derítőbe ürül. 

Az épület fűtése a nappaliban lévő épített kandallóval és a központifűtés rendszeren keresztül vegyeskazánnal kényelmesen fűthető.

Burkolatok: autentikus cserép padló, laminált padló, járólap, csempe, festett fal, nemesvakolat.

Az elektromos vezetékek rézből készültek. A nyílászárók dupla üvegezett fából készültek, műanyag redőnyösek. 

A nyílászárók nagy száma miatt az ingatlan világos, napfényes.

A bejáratnál az épület teljes hosszában egy 20 nm.-es faácsolatos fedett pihenő terasz húzódik. 

Az épület hátsó részén egy külön lakrészben kis lakható melléképület és istálló kapott helyet. 

Tulajdonosa nagy szeretettel gondozta az ingatlant, ez messzemenően látható a kialakításon.

Aki szépséges elzárt helyen kíván élni, vagy befektetni, itt a kiváló alkalom. Az ingatlan könnyedén megközelíthető a város felől vagy főútról. 

Reggelente garantált a madárdal és az apró vadak jelenléte. 

Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.

Komoly, igényes , készpénzes vásárló jelentkezését várjuk. 

Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinknek. 

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610206


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610206

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai tanya 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 40 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 14 139 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga vegyes. A tanya ára 49,99 millió Ft, négyzetméter ára 312 438 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610206. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.