star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 290 m²

    telek

Vételár:

52,9 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 290 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 71m²


Ár:

52 900 000 Ft

Építés éve
2024
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsán központ közeli részen ezt a 2024 -ben pár héten belül befejezhető újépítésű családi házat. Az épület 2 lakásos családi ház, 290 nm. külön udvarrésszel elkerítve.

A lakás  71 nm.-es hasznos alapterületű. Az ingatlan jelen állapotában 87%-ban elkészült, még nincs elindítva a használatba vételi engedély így CSOK+ 2024 is igényelhető rá. 

A helyiségek: 3 hálószoba, tágas világos nappali, konyha- étkező, fürdőszoba, wc, közlekedő .

Műszaki adatok: 

Az épület beton alapra épül, Porotherm tégla 30-as falazattal, fafödémmel, nyeregtetővel, betoncserép héjazattal.

A fafödém 20 cm , a külső falazat 15 cm. hőszigetelést kapott dryvitolva, nemesvakolattal fehérre, a lábazat is szigetelve, sötétre  színezve .

A külső nyílászárók fehér műanyagok, hőszigetelt üveggel. A beltéri ajtók fából készülnek. Igényes világos burkolólapok és csempék lettek beépítve, a szobákba lamináltpadló kerül.

A fűtés elektromos kazánról, padlófűtéssel működik minden helyiségben. H tarifa megrendelve. Egyéb lehetőségként gázcsonk az udvarban. Az ingatlan a B energetikai besorolásnak fog megfelelni. 

Az ingatlan központhoz vezető utcában épül, iskola, óvoda, gyermekorvosi rendelő , bevásárlási lehetőségek 10 percen belül gyermek sétával elérhetőek.  

Az építőanyagok, a jelenleg forgalomban lévő jobb minőségű besorolásnak megfelelnek, a minőség a kivitelezésre és az építőanyagokra garantált.

Az épülő ingatlan  CSOK + 2024 követelményeknek abszolút megfelelnek.

Kiváló alkalom az új otthon megteremtéshez. Az udvar alkalmas lesz gyermek játszótér , kismedence kialakítására. 

Érdemes mielőbb jelentkezni. A városból az M4 autóúton 25 perc , vasúton 45 perc alatt elérhető a főváros. Kellemes, szépen élhető kisváros a miénk, kedves ittlakókkal. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. 

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611234


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611234

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 290 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 52,9 millió Ft, négyzetméter ára 745 070 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611234. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.