star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Alcsútdoboz

  • 164 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 4 516 m²

    telek

Vételár:

44 millió Ft

Eladó ház Alcsútdoboz

  • 164 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 4 516 m² telek

  • Eladó ház Alcsútdoboz

  • 164m²


Ár:

44 000 000 Ft

Építés éve
1992
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kétgenerációs családi ház Alcsútdobozon!

Alcsútdobozon eladóvá vált egy 1992-ben épült, 164 nm-es, kétszintes családi ház.
Vasbeton alapra, tégla falazattal készült, két betonfödémmel, cserép fedéssel. Az eredetileg tervezett 3 szobás lakótér az emeletre épült.
A félszuterénként tervezett földszinti rész kiemelésével az alsó szinten is létrehoztak egy külön bejáratú, egy hálószobás, amerikai konyhás lakást. Utóbbit két éve teljesen felújították: kicserélték a víz- és elektromos vezetékeket, hőszigetelt nyílászárókat építettek be, a mennyezetet gipszkartonnal fedték, megújult a fürdőszoba és minden burkolat.
A felső bejárati ajtó hőszigetelt, a fenti lakás többi része - elsősorban a konyha és fürdőszoba - felújítandó.

A kertben áll egy 32 nm-es melléképület, melyben kialakítottak egy konyhát, fürdőszobát - melyek felújítandók - és egy tárolóhelyiséget.
A felső udvar bekerített és egy bővizű ásott kútból is megoldható a locsolás.
A 4516 nm-es kert a mögötte folyó patak felé enyhén lejt, füves, fás, bokros, jelenleg nem gondozzák.

Az ingatlan kiváló lehetőséget biztosít nagyobb gazdaság kialakítására, két generáció vagy akár két család szeparált együttélésére is.

Alcsútdoboz Budapesttől 35 km-re, a Vál patak gyönyörű völgyében, a Vértes Natúrpark szomszédságában található. Az M1-es és M7-es autópályáról is jól megközelthető, Budapestről 35-40 perc alatt elérhető. Székesfehérvár és a Velencei-tó is 30 perc autóval. Az autóbusz közlekedés nagyon jó, vonatra legközelebb Bicskén vagy Baracskán lehet felszállni.

A településen a Pannónia Golf & Country Club, az arborétum és a kalandpark, a szomszédos településeken további számtalan kikapcsolódási lehetőség érhető el.
Zoltán & Diana Horgásztó és Pihenőpark,
Korda Filmstúdió és borút - Etyeken,
Csónakázótó kilátóval,
Puskás Akadémia,
Pancho Aréna,
kisvasút - Felcsúton,
Magyar Polo Club & Lovasközpont,
Mezítlábas-park -Tabajdon.

További információkkal szívesen állok rendelkezésére, várom hívását.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban fordulhat hozzám bizalommal.
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése kulcsátadásig, 12 pénzintézettől a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukció, megbízható ügyvédi háttér biztosítása stb.
Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes.
Várom hívását!
Virág Magdolna
+36309771002

Referencia szám: HZ077954-IN


Elhelyezkedés

Alcsútdoboz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6530090


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6530090

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó alcsútdobozi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 164 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 516 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 268 293 Ft, ami az alcsútdobozi átlaghoz képest 50%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Virág Magdolna referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6530090. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alcsútdoboz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.