star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Alsópetény

  • 5

    szoba
  • 982 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Alsópetény

  • 5 szoba
  • 982 m² telek

  • Eladó ház Alsópetény


Ár:

55 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Alsópetény csendes utcájában, családi ház eladó.

Nógrád megye egyik legvonzóbb településén Alsópetény forgalomtól mentes, csendes utcájában, eladásra kínálok 982 m2-es körbekerített telken, bruttó 274 m2-es téglaépítésű családi házat, melyet 2005-ben építették és a kornak megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkezik.
Az ingatlan a község észak-nyugati részén helyezkedik el.
A lakóingatlan (alagsora 104 m2, magasföldszint 96 m2, beépített tetőtér 93 m2).
Pincében aknás garázs, 2 fatároló és a ház gépészete került (gázkazán és vegyes tüzelésű kazán).
A magasföldszintről beton lépcsőn jutunk fel a házba, ahol előszoba, folyosó, étkezős konyha, két külön nyíló nappali és szoba, kádas fürdőszoba, külön nyíló WC valamint kádas fürdőszoba található. A beépített tetőtérbe lépcsőn jutunk fel, ahol 3 m2-es terasz, folyosó onnan nyíló kis szoba, étkezős konyha, kádas fürdőszoba és egy nagy nappali lett kialakítva.
A családi ház közművei: víz, villany, gáz, csatorna.
Az ingatlan 2005-ben épült, B30-as téglából, beton alapra, a tető fedése cseréppel történt, épület külső homlokzata 5 cm szigetelést kapott. Az ablakok hőszigetelt üveggel ellátott fa nyílászárók. Az otthon melegét gázkazán és vegyes tüzelésű többféle lehetőség biztosítja. Meleg víz ellátását villanybojler szolgáltatja.
A 982 m2- s telken gazdasági épület, fedett gépkocsi beálló, kis tó és veteményes lett kialakítva. Ásott gyűrűs kút biztosítja a kert öntözését. A telek több lehetőségnek ad teret. Megálmodhatjuk az összejövetelek megrendezésére alkalmas pergolát és sütögető részt, a gyermekeknek játszó sarkot, a nyári melegben a hűsölésre egy medencét, házi kedvencünk helyét és sorolhatnám, csak a képzelet és anyagi keretünk szab határt.
Az ingatlan befektetésnek is KIVÁLÓ, a környéken a "kulcsosházak" fénykorukat élik!
A környék kikapcsolódásra és pihenésre tökéletes, akkor is, ha az ember a vízpartot vagy a hegyeket szereti, a táj mindkét igényt kielégíti. Közelben van több horgásztó is, köztük van a község tava és a Bánki tó is, aminek közkedvelt a strandja.
A községben elérhető Polgármesteri hivatal, posta, orvosi rendelő, bolt, étterem, horgásztó.
Alsópetény Budapesttől 50 km-re, Váctól 23 km-re található.
Megközelíthetősége közúton Budapest irányából a 2-es főútról a 2115-ös közútra kanyarodva Nőtincsen és Felsőpetényen keresztül lehetséges.


Elhelyezkedés

Alsópetény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616260


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


37 900 000 Ft

Alsópetény

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 100m²

21 500 000 Ft

Alsópetény, Cser-tónál

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 92m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616260

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó alsópetényi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 982 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 56 008 Ft, ami az alsópetényi átlaghoz képest 81%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pinter Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616260. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsópetény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.