star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Apostag

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 549 m²

    telek

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó ház Apostag

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 549 m² telek

  • Eladó ház Apostag

  • 90m²


Ár:

32 500 000 Ft

Építés éve
1949
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Apostag központhoz közeli csendes utcájában, 90 m2-es családi házat kínálok megvételre, 1.549 m2-es, nyeles telken!

A ház vegyes falazatú (vályog + tégla), 1949-ben épült, építése óta bővítésen esett át, ennek köszönhetően nyerte el végleges formáját.

Elosztása ideális, 2 tágas szobával rendelkezik, étkezős konyhával,zuhanyzós fürdőszobával és külön Wc-vel, előszobával valamint nyári konyhával, mely szintén fűtött és egy további szoba is kialakítható belőle igény szerint. A fedett veranda egy része be lett építve ablakai redőnnyel vannak felszerelve. A nyílászárók fából készültek, a szobában és a konyhában kicserélték őket valamint a bejárati ajtók szintén cserélve vannak.

Az otthon melegét gázkonvektor szolgáltatja illetve cserépkályha is rendelkezésre áll.

A tető jó állapotban van, a lécezés cserélve lett. A víz és villany vezetékek cseréje úgyszintén megtörtént. A szobák laminált lappal burkoltak, még a többi helyiség járólapozott.

Az épület egy része alatt pince van, valamit fatároló is van a telken illetve a padlásfeljáró mérete miatt tárolásra is kiváló.

A ház külső homlokzata pár éve újra lett vakolva és színezve.

A ház teljes közművel rendelkezik: víz, villany, gáz és csatorna!

A konyhabútor és villany tűzhely is a vételár részét képezi!

A birtok 1.549 m2-es, igazi kis oázis, ahol csend és madárcsicsergés a jellemzőbb. A növények szomját fúrt kút vize oltja.

Közelben minden megtalálható! Bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, játszótér, buszmegálló is.

Keressen bátran ha elnyerte tetszését!

Referencia szám: HZ072743-IN


Elhelyezkedés

Apostag


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624335


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624335

Az általad megtekintett eladó apostagi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 549 m². További jellemzői: az építés éve 1949, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 361 111 Ft, ami az apostagi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624335. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Apostag ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.